Tijdens de Hiswa biedt onze partner Floating Amsterdam de bezoekers van de beurs een gratis boottocht aan op één van hun luxe boten. 

Wij verzorgen dagelijks vanaf 14.00 uur een G&T Tour. Varen en genieten van een overheerlijke Gin met een mooie tonic. Een relax moment tijdens een hectische beursdag. 

Naast de reguliere canal tour onderscheidt Floating Amsterdam zich in bootverhuur op maat. Of het nu gaat om een business event, de verjaardag van je beste vriend(in), het jubileum van opa en oma of een vrijgezellenfeest: bij Floating Amsterdam hebben ze altijd een passend arrangement voor een geslaagde rondvaart. Ze hebben drie open boten beschikbaar, waar per boot tot 35 personen op kunnen. Slecht weer? Geen nood; ze hebben speciaal ontwikkelde cabrio kappen die op de boten gezet kunnen worden zodat iedereen aan boord lekker droog blijft. Hapjes en drankjes kunnen a la carte besteld worden. Ze werken samen met alleen de beste restaurants en leveranciers, zoals wij, om jouw dagje uit tot een succes te maken.

Vertel uw netwerk over ons