• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

MONIN Studio Amsterdam

Triple C Beverage Solutions faciliteert de MONIN Studio. Hier verzorgen wij inspiratiesessies voor geïnteresseerde bartenders, barista’s, horeca, drankenmerken en wederverkopende partijen.
Wij laten zien dat het veelzijdige merk MONIN toepasbaar kan zijn in elke drankencategorie en zeer winstgevend kan zijn voor jouw bedrijf.

Op basis van een grondige marktanalyse is de MONIN Studio ontwikkeld. De studio set-up wordt ondersteund door de volgende partners:
Buscaglione Espresso d’Italia Benelux B.V., FrieslandCampina Foodservice, Woertman Nederland B.V., Libbey, Lipton, Winterhalter en Miele Nederland B.V.

Vraag via ons e-mailadres de benodigde informatie aan.

Fine Drinks uit Almere is de exclusieve distributeur van alle MONIN producten en is tevens importeur van wijn en gedistilleerd.

Fine Drinks, in 1992 opgericht als Racke Nederland, is in 2009 ontstaan door een management buy-out.
Fine Drinks B.V. is een onafhankelijke dochter van het Duitse Fine Drinks International GmbH.

MONIN is wereldwijd de Nº.1 producent van premium siropen, fruit purees, toppings en frappés bestemd voor de professionele markt.

Het bedrijf uit Bourges vierde in 2012 haar honderdjarig bestaan en de producten worden in meer dan 100 landen wereldwijd gedistribueerd.