Per 1 februari heeft Triple C Beverage Solutions Moretta Covalo toegevoegd aan het brand promotie portfolio.
Moretta Covalo: een unieke likeur (24%) gebaseerd op een eeuwenoud recept met de donkere tonen van rum, de pit van brandy, een vleugje frisse anijs en flinke dosis Nederlands vakmanschap. Tot voor kort werd Moretta alleen geproduceerd en gedronken in het Italiaanse havenstadje Fano, waar het recept ooit werd bedacht door de lokale vissers. Ramon Covalo maakte zijn eigen versie van deze likeur samen met meesterdistilleerderij Herman Jansen in Schiedam, dat al sinds 1777 dranken vervaardigd. Het resultaat: een bijzonder Nederlands product met Italiaanse roots. Traditioneel wordt Moretta Covalo gedronken in combinatie met espresso en een citroenschilletje: Caffè Covalo, maar echte regels zijn er niet. Moretta Covalo is ook heerlijk puur, on the rocks, in een cocktail of laat je inspireren door de recepten op de site. Kortom, drink Moretta Covalo, zoals jij ‘m het lekkerst vindt. Cin cin!