• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

Catering concepten

Triple C Beverage Solutions biedt een scala aan cocktail, coffee & dranken catering concepten. Stuk voor stuk uitzonderlijke hoge kwaliteit catering die een basis vormen voor elk evenement. Voor ieder evenement hebben wij een passende oplossing. Alle onderstaande concepten bieden veel meer beleving dan de standaard geserveerde drankjes. Al onze concepten zijn naar persoonlijke wens samen te stellen. Zo bepaalt je zelf welke cocktails en aanvullende dranken geschonken worden. Bij een boeking ontvangt je van ons een cocktailkeuzemenu om je te helpen de gewenste cocktails op de kaart te zetten. Kan je niet 123 kiezen, dan nodigen wij je graag uit om bij ons langs te komen om alle mogelijkheden te bespreken.

Basic
Basic is het langst bestaande cocktailcatering concept van Triple C. Al sinds 2001 heeft Basic haar kwaliteit bewezen op menig evenement. Een ongeëvenaard succes en toch betaalbaar. We plaatsen een luxe cocktailbar uitgevoerd in het zwart met roestvrij staal. We passen de grootte van de bar aan, aan het verwachte aantal gasten en/of de beschikbare ruimte. Tijdens onze aanwezigheid kunnen jouw gasten onbeperkt gebruik maken van de heerlijkste cocktails die je van te voren samen met ons heeft uitgekozen.

14.9
14.9 is het cocktailcatering concept voor evenementen waarbij het alcoholpercentage niet boven de 15% mag komen zonder dat er concessies gedaan worden aan de kwaliteit of keuzemogelijkheid. Wij laten onze ingrediënten op maat maken met minder alcohol, maar wel met onze hoge kwaliteitseisen. De invulling van de bars is geheel aan te passen aan het evenement zelf.

Coffee & Cocktails
Dit concept combineert cocktails met koffie en thee. Mooie espresso’s, de lekkerste cappuccino’s, de meest spraakmakende latte’s, de beste kwaliteit thee gemaakt door de beste barista’s. De meest verfijnde koffie- en theecocktails geshaked door de beste bartenders. Een concept die het zeer goed doet op de beursvloer. Begin de dag met thee en heerlijke koffie en sluit de dag succesvol af met heerlijke cocktails. De coffeebar is geheel naar wens in te vullen en geheel in de beursstand te implementeren. Of huur onze Piaggio Apecar, uitgerust met een tweegroeps Mirage van Kees van der Westen. De Buscaglione Ape is een volwaardige rijdende koffiebar, ideaal voor beurzen en evenementen.
Onze koffie:
Buscaglione is een traditionele Italiaans espresso-label met de bakermat in Rome. De geschiedenis gaat terug tot 1899. Oorspronkelijk was Buscaglione de koffie van het Vaticaan. Tegenwoordig wordt Buscaglione gedronken door miljoenen liefhebbers over de hele wereld. Het branden gebeurt tegenwoordig in een moderne branderij net buiten Rome. De verschillende single origins roosteren we afzonderlijk, zodat ze hun eigen smaak behouden. Daarna melangeren we de verschillende origins volgens onze traditionele Italiaanse receptuur.

Zero % alcohol 100 % experience
Dit alcoholvrije cocktailconcept is uniek te noemen. Wij creëren de meest waanzinnige mixen zonder alcohol. Cocktails consumeren zonder iets te moeten missen. We gebruiken daarvoor de mooiste fruitsoorten en spannende kruiden. Een zeer geschikt concept voor uw beursstand of tijdens uw sportevenement.

Glow in the Dark
Glow in the Dark is een uitbreiding van ons succesvolle Basic concept. Hier werken we met vuur en een combinatie van natuurlijke algen en blacklight waardoor alle cocktails licht geven in het donker. De bars en de verlichting worden speciaal aangepast om het beste effect te verkrijgen. Uiteraard spreek het voor zich dat dit concept alleen toepasbaar is in donkere ruimtes.

Company borrel
Wij bieden onze dranken catering aan inclusief alle benodigdheden die wij ons all-in formule noemen. Dus geen problemen met wat u moet inkopen, altijd voldoende en geen verrassende rekeningen achteraf. Onze professionele medewerkers plaatsen een bar waar u en uw gasten gedurende de afgesproken tijden onbeperkt het gekozen drankenarrangement kunt bestellen. Uitstekend geschikt voor uw bedrijfsborrel/personeelsfeest/vrijmibo.

Onze all-in Company borrel is inclusief:
– Huur van het glaswerk
– Huur van de bar in het zwart met RVS
– Op- en afbouw
– Personeel
– Het gekozen drankenarrangement onbeperkt
– 1 statafel per 10 personen

The Cocktail Lounge
The Cocktail Lounge is het parade paardje van Triple C. Een succesformule waar het entertainment hand en hand gaat met service. Klik hier voor alle info.

 

Wilt je ook weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw evenement? Vraag via ons e-mailadres de benodigde informatie aan.

Direct een offerte aanvragen? Vul het aanvraagformulier in met je wensen en u krijgt zo spoedig mogelijk een op maat gesneden offerte toegestuurd. Wij hebben voor elke drankcategorie een oplossing.