• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

Triple C Beverage Solutions biedt een uitgebreid assortiment cateringdiensten die zich richten op het leveren van hoogwaardige service voor diverse evenementen en gelegenheden. Onze expertise ligt voornamelijk in het verzorgen van hoogwaardige drankjes en aanverwante gastvrijheid, waardoor wij een essentiële partner zijn voor elk event en gelegenheid.
Voor ieder evenement hebben wij een passende oplossing. Al onze concepten zijn naar persoonlijke wens samen te stellen. Zo bepaalt je zelf welke cocktails en aanvullende dranken geschonken worden. Bij een boeking ontvangt je van ons een keuzemenu om je te helpen de gewenste kaart samen te stellen. Kan je niet 1, 2, 3 kiezen? Dan nodigen wij je graag uit om bij ons langs te komen om alle mogelijkheden te bespreken en het te proeven!.

Dranken catering: Triple C Beverage Solutions kan naast onze cocktail catering voor een brede selectie van premium dranken zorgen, waaronder alcoholische en non-alcoholische drankjes. Wij kunnen diverse soorten bieren, mooie wijnen, exclusieve spirits, mixers, sappen en water aanbieden, afhankelijk van de behoeften van het evenement.

Cocktailbar: Als experts op het gebied van cocktails, kunnen wij een professionele cocktailbar opzetten op elk evenement. Wij werken met ervaren mixologen die creatieve en smaakvolle cocktails bereiden, die een verfijnde en vermakelijke ervaring voor de gasten garanderen. Bovendien staat het gastheerschap bij ons altijd bovenaan.

Barista-service: Triple C Beverage Solutions kan ook een hoogwaardige koffieservice leveren, met getrainde barista’s die heerlijke koffiecreaties maken. Van espresso tot cappuccino en latte macchiato, ze zorgen ervoor dat de koffiebeleving aan de verwachtingen voldoet.

Personeel: Naast onze dranken catering kunnen wij ook goed getraind personeel leveren, zoals bartenders, service personeel en hostesses, die gastvrijheid en klantenservice op een hoog niveau garanderen.

Inrichting: Bovendien bieden wij de benodigde uitrusting, gave bars en glaswerk, om het evenement vlekkeloos te laten verlopen. Wij hebben alle expertises in huis van advies, ontwerp tot het realiseren van een totaal concept.

Triple C Beverage Solutions begrijpt dat elk evenement uniek is en kan de catering aanpassen aan de specifieke wensen en behoeften van de klant. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de drankselectie en -presentatie perfect aansluiten bij de sfeer en het thema van het evenement.

Met onze ruime ervaring en toewijding aan uitmuntendheid in catering, biedt ons een complete oplossing voor catering, waarbij wij ten aller tijden streven naar klanttevredenheid en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor alle gasten.

Wilt je ook weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw evenement? Vraag via ons e-mailadres de benodigde informatie aan of bel ons: 0655136900.