• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

‘The process of making your brand well known and loved by consumers’

Triple C Beverage Solutions verzorgt Brand Promotion & Activation voor luxe en premium merken op de Nederlandse horecamarkt. Wij leveren de ultieme blend voor deze brands met als doel dit merk volop onder de aandacht te brengen. Met onze jarenlange ervaring weten wij ook jouw merk te matchen met de juiste klanten.

Door middel van Brand Activation zorgen wij ervoor dat een merk gaat leven. Dit komt niet alleen door het te tonen aan de ondernemer, maar het daarnaast ook op een educatieve manier onder de aandacht te brengen van het personeel. Zij zijn uiteindelijk de aangewezen personen die jouw merk moeten gaan verkopen.

Bij Brand Promotion verzorgen wij de volledige promotie van jouw merk op beursvloer of festival. Van de inrichting en de salesactie tot de inzet van professionele en beursgetrainde bartenders en hostesses. Met als uiteindelijke doel: jouw merk dichtbij de klant brengen.

Wij werken o.a. voor de volgende merken:
Catz Dry Gin
London Essence
Buscaglione Espresso
Mathieu Teissere
Teisseire

Catz Dry Gin
CATZ® Dry Gin is een nieuwe gin, die een oud-Hollands merk weer tot leven wekt. Een Nederlandse gin, uitzonderlijk aromatisch en veelzijdig, krachtig en gebalanceerd.
Een gin die klassieke aspecten op geheel eigen wijze laat overlopen in een rijk palet van bijzondere botanicals.
Een gin die de afgelopen jaren in alle rust is ontwikkeld en waaraan geen concessies zijn gedaan aan de uiteindelijke kwaliteit.
Door de individuele distillatie in koperen ketels komt de smaak van elk botanical optimaal tot zijn recht.
Afzonderlijk zijn alle botanicals zeer goed terug te proeven maar gezamenlijk ontstaan complexe lagen met nieuwe smaken.
Daardoor is CATZ® Dry Gin toegankelijk voor de beginnende gin-drinker en tegelijk een gin vol complexiteiten voor de liefhebber.

De gin is fris en lichtzoet in de neus: vanille, sinaasappel en jeneverbes met een hint van Earl Grey-thee en een licht zilt aroma van engelwortel.
In de mond geeft de gin langzaam de smaken prijs: eerst tonen van bergamot, koriander en jeneverbes.
Daarna volgen zoete en kruidige tonen van citrus, romige vanille en kaneel met een licht peperige finish waar kardemom subtiel in terugkomt.
De nasmaak is zeer lang, waarbij zachte tonen van zoete citrus, jeneverbes en een hint van anijs een terugblik geven op het rijke palet van CATZ® Dry Gin.

Alle distillaten worden zorgvuldig geblend en gebotteld op een uitzonderlijke sterkte van 48,2% alcohol.
Het samenspel van de smaken en geuren met dit hoge percentage geven een buitengewoon palet en maakt CATZ® Dry Gin tot één van de krachtigste gins.
Al ruim 400 jaar behoren de Nederlandse distillateurs tot een van de beste ter wereld.

London Essence
The London Essence Company maakt gebruik van traditionele distillatietechnieken om lichte en elegante drankjes te creëren voor de 21e eeuw.
Als enig mixer merk in de wereld wordt er gebruik gemaakt van gedestilleerde essences. En met de input van toonaangevende bartenders,
maken zij een reeks zorgvuldig gekalibreerde mixers met een eigentijds randje.

De hele collectie is delicaat licht en weinig calorieën, met natuurlijk geproduceerde zoetheid en niet meer dan 20 calorieën per 100ml.
Het resultaat is een verfijnder smaakprofiel en laat het karakter van premium spirits er mooi door heen schijnen.

London Essence wordt inmiddels geschonken in de meeste toon aangevende etablissementen en omarmt door bartenders over de hele wereld.

Buscaglione Espresso
Buscaglione is een Romeins familiebedrijf met een lange traditie in topkwaliteit Italiaanse espresso.
Het branden van onze koffie gebeurt in een moderne branderij net buiten Rome.
Bijzonder aan deze espresso is dat ze de verschillende single origins afzonderlijk branden, zodat ze hun eigen smaak behouden.
Pas dan melangeren ze de bonen volgens traditionele receptuur. Daarin wijkt deze filosofie af van die van veel andere branders.
Bij Buscaglione gaat het niet om de herkomst van de boon, maar om het resultaat in het kopje, la resa in tazza.

Oorspronkelijk was Buscaglione de koffie van het Vaticaan.
Tegenwoordig wordt Buscaglione gedronken door miljoenen aficionados (liefhebbers) over de hele wereld.
Het branden gebeurt in een moderne branderij net buiten Rome.

Mathieu Teisseire
Meer dan 300 jaar geleden raakte Mathieu Teisseire, aan de voet van de Franse Alpen, zo geïnspireerd door de smaak van rijpe, sappige kersen dat hij hier iets unieks van wilde maken.
Hij creëerde een likeur die de rijke smaak van het fruit écht wist over te brengen.
Deze passie van Mathieu Teisseire is de basis van alles wat volgde; siropen in verschillende smaken en stuk voor stuk met een unieke smaak.
Dit maakt Mathieu Teisseire de nr. 1 bestverkopende siroop van Frankrijk.

Mathieu Teisseire staat voor smaak, kwaliteit en partnership.
In de afgelopen drie eeuwen hebben zij de siropen de smaakbeleving van ontelbaar veel verschillende soorten drankjes tot een hoogtepunt gebracht.
Ze zijn gemaakt voor elke drankcategorie, voor elk moment op de dag en zijn breed toepasbaar.
De siropen van Mathieu Teisseire zijn kwalitatief en puur; elk recept van Mathieu Teisseire is op een unieke manier gemaakt, met echte ingrediënten en dat proef je.

Teisseire
Het assortiment van Teisseire bestaat uit verschillende varianten siropen zoals suikervrij, biologisch, theeën en zelfs mockails.
Met deze verschillende smaken hebben zij voor ieder wat wils en voor elke gelegenheid!

Wij van Triple C Beverage Solutions hebben al hun cocktail recepturen ontwikkeld. kijk maar eens op hun website voor meer inspiratie.