Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.83.14 wel op in onze database.
Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
32 berichten.
Henk de Boer Henk de Boer schreef op 25-08-2023
Als fervent liefhebber van hoogwaardige drankjes en op maat gemaakte oplossingen, had ik het genoegen om samen te werken met Triple C Beverage Solutions voor een recent evenement. Mijn ervaring met dit bedrijf was ronduit uitstekend en ik ben enthousiast om mijn recensie te delen.

Vanaf het eerste contact straalde het team van Triple C professionaliteit en toewijding uit. Hun diepgaande kennis van dranken en hun vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden, viel meteen op. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en behoeften, en werkten nauw samen om een drankenmenu te creรซren dat perfect aansloot bij het thema en de sfeer van het evenement.

Wat me echt opviel was hun aandacht voor detail. De presentatie van de drankjes was werkelijk indrukwekkend, met oogstrelende garnituren en een creatieve presentatie die de zintuigen prikkelden. De kwaliteit van de drankjes zelf was zonder twijfel van topklasse. Of het nu ging om exotische cocktails of verfijnde niet-alcoholische opties, elke drank was met zorg en vakmanschap bereid.

Het team van Triple C onderscheidde zich niet alleen door hun expertise, maar ook door hun vriendelijke en attente service. Tijdens het evenement waren ze voortdurend aanwezig om ervoor te zorgen dat de gasten werden bediend en tevreden waren. Hun glimlachende gezichten en gepassioneerde gesprekken over drankjes voegden echt een persoonlijk tintje toe aan de hele ervaring.

Daarnaast was ik onder de indruk van hun flexibiliteit en probleemoplossend vermogen. Toen er onverwachte veranderingen optraden, pasten ze zich moeiteloos aan en zorgden ze ervoor dat alles soepel verliep. Dit soort proactieve benadering is een zeldzame eigenschap die echt het verschil maakt in de evenementenindustrie.
Margot van Hijfte Margot van Hijfte uit Haarlem schreef op 17-12-2018
Richard, je bent op en top een charmante gastheer, wat hebben we genoten van de cocktailparty bij ons thuis! Verfijnde cocktails met bijzondere ingrediรซnten in James Bond-stijl, die met zwier aan onze eigen bar werden bereid. Al onze vrienden zijn enthousiast over ons feest. Aanrader!!
Jane van Dalen Jane van Dalen schreef op 29-01-2018
Wat een geweldige service van dit bedrijf. We hebben met de zaak in 2017 2 x gebruik gemaakt van hun diensten. De workshop voor onze medewerkers was een hit. Er wordt nog steeds over gesproken. Ook de dranken en cocktailcatering op ons jaarfeest was uitmuntend. fijne mensen om mee samen te werken.
Elly de Pruis Elly de Pruis schreef op 24-04-2017
Jullie hebben een prachtige locatie. Wij kunnen er over mee praten, pas daar geweest. Veel succes.
Mark Wagener Mark Wagener schreef op 24-04-2017
Ik wil namens mijn collega Rene nogmaals danken voor een een zeer inspirerende workshop vorige week voor de klanten van Hanos Apeldoorn.
Ton Mortel Ton Mortel uit Amsterdam schreef op 21-04-2017
Een unieke plek voor veel doeleinden..mooie locatie voor tal van workshops op een zeer hoog niveau onder begeleiding van de master himself Richard Zijlstra...
Joke bosman Joke bosman uit Amsterdam schreef op 21-04-2017
Mijn man en ik zijn nu twee keer bij Triple C Beverage Solutions op locatie geweest. Beide keren bij verschillende gelegenheden. Het was grandioos! Lekkere dranken en fijne bediening. Een aanrader.
Adrie Denisse Adrie Denisse uit GVB Amsterdam schreef op 01-04-2017
Hartelijk dank voor een geslaagde workshop. Leuk ontvangst en voorlichting en creatie over cocktails. Goed ontvangst van Richard en Sandra en een goed verzorgt buffet.
Al met al TOP!!
Bas van der Poel Bas van der Poel uit Utrecht schreef op 27-09-2016
Een verjaardagfeest voor 40 man , drank en italiaans buffet. lekkere cocktails en heerlijk vers eten. top geregeld.
Rob Rob uit Nieuw-Vennep schreef op 12-05-2016
Op mijn 50e verjaardag op 30 april heeft Richard ruim 4 uur lang bij mij thuis cocktails gemaakt met fantastisch succes! Zelfs bierdrinkers gingen over op de cocktails. Ik wilde iets speciaals en dat was dit zeker. Top bartender en een aanrader voor iedereen die iets meer wil dan de standaard feestjes.

mvg
Rob
Herman Herman uit Amsterdam schreef op 02-05-2016
Voor koningsnacht had ik een grote hoeveelheid ijsblokjes besteld. Deze werd dan ook keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Super service voor een hele schappelijke prijs.
Erwin de Boer Erwin de Boer uit Amsterdam schreef op 11-02-2016
mooi bedrijf
mooie site
Claudia Claudia uit Amsterdam schreef op 21-01-2014
Ik wil je bij deze (nogmaals) bedanken voor de cocktailworkshop. Iedereen heeft ervan genoten!! Het was geslaagd en onwijs gezellig.
R.K. Mehta R.K. Mehta uit Amsterdam schreef op 03-01-2013
In november genoten van een unieke sfeer in het Scheepvaartmuseum waar jullie op professionele wijze de cocktails verzorgden, maar jullie hebben jezelf meer dan overtroffen tijdens Aquatic 2012! Wat een avond... Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!
ABN AMRO ABN AMRO schreef op 19-05-2012
We hebben een geweldige avond met medewerking van Triple c gehad. Er werd naar hartelust geproefd en geshaked tijdens ons personeels feest 10 mei.
..
AH AH uit Amsterdam schreef op 19-12-2011
Nogmaals bedankt voor afgelopen vrijdag. Iedereen vond het geweldig en ik kan jullie zeker aanraden bij vrienden en familie die een goede shaker willen!
Meino Weening Meino Weening uit Groningen schreef op 29-08-2011
Nog bedankt voor een geweldige avond afgelopen maandag. Iedereen heeft enorm genoten van de cocktails.
Ellen Ellen uit Kampen schreef op 12-07-2011
Hallo Richard,

Ik wou je nog even bedanken voor de ontzettende gezellige avond.
Veel smsjes gekregen en veel mensen gesproken die vol lof waren over de coctailparty.
Zelfs de buren hebben genoten!
Je had het ook tot in de puntjes heel goed verzorgd.
We gaan je aanraden bij onze personeelsvereniging, want is zeker voor herhaling vatbaar.
Nogmaals bedankt voor de hele gezellige avond.

Groetjes,
Ellen van Maastricht
Jerry Hanselaar Jerry Hanselaar uit Almelo schreef op 09-07-2011
Ik heb vorig jaar een prijsvraag gewonnen en dat was een geheel verzorgde: Royalty Cocktail Party. Richard Zijlstra gaf ons op 02-07-2011 een geweldige avond met een aantal heerlijke cocktails, tijdens onze eigen BBQ-avondje. de jongens van voetbalvereniging SV.Almelo 5 zullen dit niet snel meer vergeten. Vooral diegene die nog nooit een cocktail hadden gehad en dronken het net zo snel leeg als een glas bier. Nogmaals ontzettend bedankt voor deze avond en misschien komt er wel een vervolg...
Janneke Janneke schreef op 17-02-2011
van de week deelgenomen aan een cocktailworkshop bij Triple C. wat een leuke ervaring was dit. een mooie plek waar professionals je een hele leuke avond bezorgen.