• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

Trainingen

Triple C streeft ernaar om in Nederland de service naar een hoger niveau te brengen. De cocktail en de G&T zijn de trend en werken omzet verhogend.

Met deze dranken op de kaart kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. De jarenlange en ruime ervaring binnen ons bedrijf hebben ervoor gezorgd dat er voldoende expertise aanwezig is om die met u te delen.

De trainingen kunnen zowel op locatie als bij ons in het bedrijf gegeven worden.

In ons bedrijf, in Amsterdam Westpoort, kunt u als horecaondernemer terecht om uw personeel te laten trainen in alle barvaardigheden van serveerrituelen tot drankenkennis. Alle benodigde apparatuur is aanwezig om alle beverage categorieën te behandelen.

Wij verzorgen maatwerktrainingen om zo de juiste skills en kennis voor de bartender en bedienend personeel bij te brengen.

Dit zal in de praktijk vertaald worden in goed vakmanschap en zelfvertrouwen van uw personeel met als uiteindelijk doel een hogere omzet.

Kom vrijblijvend langs en we kijken samen wat voor u de mogelijkheden zijn of vraag via ons e-mailadres de benodigde informatie aan.

Gaat u verbouwen of aanpassingen doen aan uw bar? Wij helpen u met het integreren van een cocktail workstation of het ontwerp van een complete bar met alle benodigde apparatuur.

Wij werken samen met de beste bardesigners en leveranciers van apparatuur. Wij maken graag een vrijblijvend ontwerp en/of een offerte.

Proeverijen

De wereld van gedistilleerd is heel erg groot. Van Whisky tot Cognac, van Jenever tot Gin en ga zo nog maar even door.
Bij ons kunt u ook terecht voor een binnen- en buitenlands gedistilleerd proeverij. U zult verrast zijn wat een mooie Rum, Cognac, Jenever, Calvados of Gin met uw smaakpapillen kunnen doen.
Achter iedere fles gedistilleerd gaat een boeiende en verrassende verhaal schuil. Wat is de geschiedenis van het product, hoe wordt het gemaakt en waar komen de geuren en smaken vandaan?

Wij vertellen de verschillen tussen Jenever en Gin, met welke Rum je de passende perfect serve krijgt of over de verschillende cognacsoorten.

Onze proeverijen zijn uitstekend geschikt voor:
– Beurzen
– Evenementen
– Personeelsfeest
– Bruiloft of jubileum
– Vrijgezellenfeest
– Groep vrienden of vriendinnen

Bij ons of op een door u gewenste locatie wij regelen het!