Media

Ook dit jaar mochten we wederom meewerken aan een artikel in de laatste editie van het jaar van ‘Vrij’, de weekendbijlage van ‘De Telegraaf’

Catz Dry Gin heeft de hoogste onderscheiding behaald tijdens de Global Gin Masters 2017 in Londen……

Bron: Misset Horeca Drinks 2017

Onderstaand artikel stond in het juni nummer (2017) van Entree Magazine over ons Brand Ambassador schap van Catz Dry Gin i.c.m. het glasconcept Unify by Libbey.

(klik op de foto voor vergroting)

Voor onderstaande reclamefilm van Catz Dry Gin hebben wij de styling verzorgt.

Pop-Up City Lounge by Heineken is een reizend ‘circus’ waar design en beleving centraal staan. Triple C heeft mogen meewerken aan een aantal recepturen voor de te schenken biercocktails.

Onderstaande commercial, waarin Triple C verantwoordelijk was voor de cocktails, werd o.a. gebruikt tijdens de commercial breaks bij “Concert at Sea”. Hier keken de 60.000 aanwezigen tussen de optredens door naar het werk van Triple C met Royalty Vodka.

CLASSIC: In de volgende commercial, uitgezonden tijdens het EK voetbal 2008, was Triple C verantwoordelijk voor de styling van Coca Cola.

CLASSIC: In onderstaand filmpje geeft Richard cocktail-visie in NOS Headlines.

Tijdens de fotoshoot van de reclamecampagne voor Jupiler, was Triple C verantwoordelijk voor de styling. Deze poster was te bewonderen in diverse tram- en bushaltes en op diverse abri’s door het land.

jupi

De firma Hooghoudt uit Groningen bestond in 2008 120 jaar. Triple C creëerde voor deze gelegenheid een jubileumcocktail en was tevens verantwoordelijk voor de styling tijdens de fotoshoot van deze cocktail. Klik op de foto voor groter beeld.

Holland HooghoudtTriple C was tijdens deze shoot voor Bacardi verantwoordelijk voor de styling van de Mojito! Klik op de foto voor het filmpje.

Een artikel over Richard in het blad horeca.nl van het Horeca Branche Instituut.

horeca.nlOp 15 september 2010 was Dave Mulder te gast in de studio van Q-Music om DJ’s Jasper de Vries en Martijn Zuurveen de kneepjes van het cocktailshaken bij te brengen.

qmusic

Cocktails maken doe je zo:

Cocktails proeven:

Speciaal voor het oktober 2010 nummer van glossy “Jan” – dat die maand het vijf-jarig jubileum viert – heeft Dave Mulder een exclusieve cocktail ontwikkeld.

jan