MASTERS EXPO is de enige premium zakenbeurs van Europa, waar de ruim 40.000 bezoekers het meest bijzondere aanbod op het gebied van modern luxury en future proof business ervaren. Nationale en internationale partijen – koplopers die trendsettend en verbindend zijn nemen deel aan MASTERS EXPO in de RAI in Amsterdam.

MASTERS EXPO is op een oppervlakte van ruim 40.000 m2, vijf dagen lang de Capital of Great Business, waar bijzondere (familie)bedrijven uit bijna twintig verschillende branches samenkomen – van mobiliteit tot vastgoed en van design tot tech. Tijdens dit grootse netwerkevent worden unieke concepten gepresenteerd, zoals pop-up Restaurant M*, waar een recordaantal sterrenchefs en dus Michelinsterren in de keuken staan. Het is het meest spraakmakende gastronomische concept van Nederland en de enige plek waar alle grote topchefs samen de vreugde voor hun vak vieren. Schouder aan schouder, middag aan middag, avond aan avond.

Net als bij de 2022 editie zijn we ook in 2023 weer aanwezig.

Wij zullen weer de totale catering verzorgen in The Captains Club.
The Captains Club is een members only concept van ruim 280 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Hier maak je kennis met Nederlands beste zakelijke dienstverleners uit verschillende branches. Iedere dag borrels, sprekers en muzikale optredens, kortom een unieke belevenis op MASTERS EXPO.

Daarnaast zullen we een stand-alone bar plaatsen in hal 12. Deze design bar van familie brouwerij Swinckels is een lust voor het oog. De beste bartenders, de lekkerste drankje en ongekende gastvrijheid.

Tevens zullen we wederom de totale facilitairen ondersteuning doen in alle hallen. Van het debrasseren, spoelen en retoureren van glaswerk tot het cateren van dranken aan standhouders.

Zien we jou in December?

OPENINGSTIJDEN 2023
Donderdag 7 december – 12:00 – 20:00
Dresscode: Tenue de Ville Chique
Vrijdag 8 december – 12:00 – 20:00
Dresscode: Tenue de Ville
Zaterdag 9 december (VIP-DAY) – 12:00 – 20:00
Dresscode: Black Tie with a touch of magic
Zondag 10 december – 11:00 – 20:00
Dresscode: Tenue de Ville Chique
Maandag 11 december – 12:00 – 18:00
Dresscode: Business Suit

Vertel uw netwerk over ons