De moderne drinker veranderd. De consumenten van vandaag willen meer weten waar hun drankje vandaan komt, waar het van gemaakt is, wat de geschiedenis is en kennis van het productieproces is ook wenselijk.

Ze experimenteren graag in verschillende categorieën en stijlen en wat ze ervaren is dat ze streven naar kwaliteit. Deze trends stimuleren de groei in consumptie van sterke drank. Gin, vodka en whisky hebben de leiding genomen, met de premium merken voorop.

Maar het creëren van de ultieme ervaring vereist een volgende stap, het koppelen van deze premium distillaten met een mixer die er speciaal voor gemaakt is.

Wij introduceren, in samenwerking met Buscaglione, The London Essence. Een collectie ambachtelijk gedistilleerde mixers.

Met behulp van distillatietechnieken, passie en suggesties van vooraanstaande bartenders uit Londen, maakt The London Essence zorgvuldig gebalanceerde mixers voor de 21ste eeuw.

Elke mixer van The London Essence bevat een gedistilleerde essence, om een unieke aromatische smaak te leveren.

De complete collectie is delicaat licht en caloriearm, met een natuurlijke zoetheid, waardoor het kenmerkende karakter van het premium gedistilleerd sterk overeind blijft.

Collectie:

Classic London Tonic Water

met gedistilleerde essence van jeneverbes

Grapefruit & Rosemary Tonic Water

met gedistilleerde essence van rozemarijn

Bitter Orange & Elderflower Tonic Water

met gedistilleerde essence van vlierbloesem

Delicate Ginger Ale

met gedistilleerde essences van anijszaad en venkelzaad.

De collectie is op aanvraag leverbaar.

Vertel uw netwerk over ons